Salus

Zero-graviti masažni krevet sa vodenim dušekom

Opuštanje koje prkosi gravitaciji

Masažni krevet Salus maksimizira zaradu u kabini zahvaljujući različitim poljima primene. Kupac je obavijen blagotvornim zagrljajem tople vode koja podstiče fizičko i mentalno opuštanje. Zahvaljujući metodi specijalno dizajniranoj od strane ISO Italia Group, prateći kognitivni pristup hromoterapiji, kozmetičarka identifikuje dominantnu i umirujuću boju, kako bi izvršila regenerišuću masažu za telo i ponovo energično svetlo za um .

Dušek od antialergijskog plastičnog materijala sadrži komunikacione pregrade dizajnirane da u najvećoj mogućoj meri smanje efekat talasa, ostavljajući samo osećaj nežnog držanja vode.

Salus

Obnovite unutrašnju energiju

Beauty i wellness programi

Temperatura vode se elektronski kontroliše na unapred podešenim vrednostima i prati je od strane operatera pomoću daljinskog upravljača za aktiviranje programa toniranja, opuštanja i mršavljenja.

Funkcija kolagena

Salus takođe može biti opremljen dodatnom elektronskom kontrolom koja reguliše kolagene neonske lampe od 160W, koje se mogu aktivirati na zahtev. Masažni krevet Salus se može koristiti u kombinaciji sa SCIC-om, fotobiostimulacionim panelom kolagena, kako bi se poboljšala funkcija foto-podmlađivanja.

U skladu sa bojama

Terapija bojama sa električnim osvetljenjem je ravnomerno raspoređena po celom dušeku koristeći vodu kao difuzor svetlosti. Osvetljenje stvara svetlosne tačke od ispod kreveta do poda.

Vodena masaža, divan opcioni dodatak

Dostupni na zahtev, posebno usmereni mlazovi vode, toplotno zavareni na unutrašnjost dušeka nude ugodnu masažu tokom tretmana.

Specifikacije i dodaci

Hromoterapija
Muzička terapija
Zvuk i vibracija
Kontrola temperature
Aromaterapija
Fotobiostimulacija

Težina:

Od 160 Kg do 223 Kg

Napajanje:

230V±10%, 50/60Hz N~

Širina:

92 cm

Visina:

od 68,5 do 83 cm

Dužina:

211 cm

Galerija slika Salus

Želite Salus masažni krevet u vašem objektu?

Zakažite konsalting sa nama i prepustite stručnom timu kompletnu realizaciju i ugradnju Salus masažnog kreveta!

Request a Call back