Aquaform Tuševi

Modela tuševa
Godina iskustva
+
Realizovanih jedinica

Relaksirajući dodir kapljica

Otkrijte sve kolekcije tuš sistema za privatne i profesionalne spa centre: emocionalni tuševi, glave za tuširanje i mlaznice za telo koje su u stanju da kombinuju maksimalnu funkcionalnost i moderan dizajn u potrazi za potpunim blagostanjem u kome ćete uživati kod kuće, kao i u najnaprednijim wellness centrima.

U obliku rasprsnutog mlaza ili delikatne izmaglice, voda nas okružuje u svim svojim oblicima, kao moćan i vitalan prirodni element.

Tuševi

Wellness i aroma tuševi – na zadovoljstvo vaših čula

Akvaterapija

Za svaki taktilni osećaj koji pruža kontakt sa vodom, Akuaform predlaže emocionalne tuševe sa različitim mlazovima, rekreirajući originalni osećaj i podsećajući na njegovu slatku i moćnu emociju. Svaki od ovih mlaznjaka ima svoju dušu i ne nudi samo senzaciju, već stvara svet atmosfera, zvukova i emocija za istraživanje i ponovno otkrivanje.

Hromoterapija

Sunce prelomljeno u vodi stvara dugu: svaka boja spektra predstavlja određeno raspoloženje, snažno u svojoj energetskoj i emocionalnoj vrednosti. Telo reaguje na različite načine na vizuelne stimulacije: svetla i boje prenose elektromagnetne talase koji mogu poboljšati naše psihofizičko stanje. Iz tog razloga, oni postaju moćan dodatak našim iskustvenim tuševima i povezanim tretmanima, optimizujući rezultate i garantujući potpuniju duhovnu obnovu.

Aromaterapija

Zatvorenih očiju, svaki parfem je svet koji se otvara našim čulima. Svaki miris, tokom emotivnog tuširanja, podseća na određeni pejzaž, delujući na naš nervni sistem i na našu fizičku i energetsku ravnotežu. Tri mirisa Energy, Flowers i Relax vam omogućavaju da doživite tri različita senzorna sveta, svi podjednako sposobni da obezbede dugotrajan osećaj opuštenosti i spokoja.

Zvuk

Svaki mlaz vode proizvodi drugačiji zvuk, koji odgovara različitim emocijama i atmosferi. Zvuk kiše koji otkucava, moćan zvuk vodopada, lagani šapat oblaka pare: zvuk obuhvata naše telo i uklanja svakodnevni stres. U kombinaciji sa hromoterapijom i aromaterapijom, nudi jedinstveno i univerzalno iskustvo koje neće propustiti da zadivi i regeneriše.

Modeli Aquaform Tuševa

Horizontalni tuševi
Sensus
Libera
Lumina
Essentia
Bodyjet
Controls

Pozitivna dejstva wellness i aroma tuševa

  • Relaksacija mišića
  • Okrepljenje duha
  • Smanjenje stresa i osećaja depresije
  • Bolja koncentracija
  • Stimulacija čula
  • Smanjenje glavobolje i napetosti u vratnom i ramenom delu

Vrste koje nudimo

  • Tradicionalni modeli
  • Tropska kiša – sa efektima masaže
  • Aroma tuševi – sa blagotvornim uticajem na organizam
  • Tuševi doživljaja – sa pratećim vizuelnim i zvučnim efektima

Realizovani projekti Aquaform tuševa

Želite najbolje rešenje za vaš tuš?

Zakažite konsalting sa nama i prepustite stručnom timu kompletnu realizaciju i ugradnju idealnog tuša za vaše potrebe!

Request a Call back