Akva Park

Lako do projekta za Akva Park

Kao idealna destinacija za sve uzraste – Akva Park predstavlja prostor za velike ideje i dizajnerske inovacije. Iza svakog uspešnog Akva Parka stoji tim stručnjaka koji se pobrinuo da celokupan proces od samog projektovanja do ugradnje protekne bez greške.

Planiranje
Dizajniranje
Projektovanje

Autentično akva park iskustvo

Komponente Akva Parka

Bazeni

Zatvoreni i otvoreni, karbon keramički i betonski bazeni za akva park i unutrašnji spa centar predstavljaju pravo osveženje za letnje dane.

Tobogani

Jedna on najpopularnijih atrakcija u svakom parku jesu tobogani. Uz savršen dizajn i atraktivan izgled, tobogani su savršena atrakcija za sve uzraste.

Atrakcije

Uz tobogane i bazene, jedne od savremenijih atrakcija koje su počele da se koriste u turističkim kompleksima su Dino i Safari Park.

Projektovanje Akva Parka i Wellness centra

Našim klijentima pružamo kompletan konsalting servis, od izrade master plana do najstinijih detalja uz obavezan nadzor celokupnog projekta. Uvek smo na usluzi da zajedno sa vama razvijemo veliki projekat i ideju sa najkvalitetnijim wellness i spa rešenjima.

Saradnja i nakon izgradnje Akva Parka

Naš profesionalni tim stoji vam na raspolaganju i nakon uspešno realizovanog projekta. Dostupni smo za svu logističku podršku, savetovanje i održavanje kako bi posetioci vašeg Akva Parka maksimalno uživali u zabavnim sadržajima i atrakcijama.

U nameri da vaš Akva Park učinimo uspešnim poslovnim projektom, organizujemo kompletan menadžment i obuku osoblja za upravljanje Akva Parkom.

Luksuz na svakom koraku

Wellness i Spa u Akva Parku

Pored klasičnih akva parkova gde preovlađuju razne vrste vodenih atrakcija postoje i akva parkovi koji su orijentisani i na spa programe.

Oni imaju mnogo više wellness atrakcija kao što su razne vrste sauna, slanih soba, parnih kupatila.

Jedinstven doživljaj za mališane

Ugradnja i izrada atrakcija

Naš zajednički interes je da omogućimo budućim korisnicima nezaboravan doživljaj. Za to je potrebno iskustvo kao i poznavanje lokacije.

Varijacijom vodenih i dečijih atrakcija, kao što su safari i dino park, upotpunjujemo sadržaj inovativnog projekta.

Safari i Dino park

Safari i Dino Park su danas neke od najpopularnijih atrakcija u mnogim turističkim kompleksima. Ukoliko tražite pouzdanog partnera za izgradnju i ugradnju ovakvih sadržaja, došli ste na pravo mesto.

Naš stručni tim vam je na raspolaganju kako za idejno rešenje, tako i za realizaciju projekta.

Potreban vam je Akva Park ili Dino Park?

Kontaktirajte nas putem imejl adrese ili pozivom na broj telefona i odgovorićemo na sva vaša pitanja!