Rebalance

Krevet za vodenu masažu za SPA i wellness centre

Postignite balans uz profesionalni masažni krevet

Vodeni masažni krevet Rebalance je izuzetan alat za rad, koji omogućava jedinstvene tehnike masaže, ali pre svega svojim korisnicima nudi nezaboravno emotivno iskustvo.

Rebalance je opremljen vodenim dušekom, ali se zahvaljujući opciji može transformisati u tri različita spa kreveta, jednostavan sistem povezivanja, omogućava zamenu vodenog dušeka himalajskom solju ili peskom, potpuno ga transformišući, njegovu funkcionalnost i protokole rada koji se mogu ponuditi klijentu.

Rebalance je opremljen hipoalergenim dušekom, sa komunikacionim pregradama, kako bi se izbegli dosadni efekti „talasa“, držeći korisnika, za vreme masaže, u željenom položaju. Svaki mali pokret klijenta na vodi stvara seriju „mikrotalasnih pećnica“ koja čini kontinuiranu masažu tela koja favorizuje venski povratak i limfnu cirkulaciju. Njegov moćni sistem hromoterapije čini da se osećate kao da „lebdite“ na boji.

Ravnoteža sa himalajskom solju je u stanju da ponovo uravnoteži telo. Toplota i mikro-masaža koju praktikuju njene čestice dodatno olakšavaju njenu sposobnost interakcije sa klijentom, osim toga so poprima oblik klijenta.

Rebalance

Vratite telo i duh u ravnotežu

Više o Rebalance masažnom krevetu

Rebalance sa peskom ima svojstvo da dovede telo do potpunog opuštanja, stvarajući osećaj blagostanja koji prati klijenta tokom različitih kozmetičkih tretmana. Topli kvarcni pesak – od 32° do 40° – u njemu, zahvaljujući svojim hemijsko-fizičkim karakteristikama, deluje kao sredstvo za čišćenje, dezinfekciju i alkalizaciju, opušta mišiće, kosti i zglobove.

Rebalance omogućava operateru da dopre do svih delova tela klijenta zahvaljujući odličnoj mogućnosti kretanja, njegov patentirani sistem grejanja je brz i bezbedan i omogućava da sa velikom lakoćom reguliše temperaturu kreveta.

Krevet za vodenu masažu Rebalance je opremljen daljinskim upravljačem, pomoću kojeg se okolina može osvetliti željenom bojom klijenta ili onom prikladnijom za tretman.

Održavanje i čišćenje se lako izvode. Rebalance predstavlja inovativnu tehnologiju koja revolucioniše način na koji se pravi Wellness i projektuje „jednostavnu“ masažu ka nezaboravnom multi-senzornom iskustvu. Rebalance je dostupan u dve kombinacije boja: prirodna boja drveta i bela ili prirodna boja drveta i Venge.

Specifikacije i dodaci

Hromoterapija
Kontrola temperature
Aromaterapija

Težina:

100kg

Napajanje:

230V±10%, 50/60Hz N~

Dužina:

199cm

Visina:

77cm

Širina:

83cm

Galerija slika Rebalance

Želite Rebalance masažni krevet u vašem objektu?

Zakažite konsalting sa nama i prepustite stručnom timu kompletnu realizaciju i ugradnju Rebalance masažnog kreveta!

Request a Call back