Lekovita kocka za unapređenje zdravlja

Iso Benessere predstavlja novu Halo Compact kocku, inovativni proizvod za wellness i beauty centre, koji žele da imaju emotivnu i okrepljujuću slanu sobu u novom ili već postojećem prostoru. Halo Compact se sastoji od „prenosive“ Salis tehnike, koja se može postaviti u prostoriju za tretman soli i okružena je prirodnim i dragocenim ciglama himalajske soli, osvetljene Led svetlima koja stvaraju opuštajuću i mirnu atmosferu. Ugrađene funkcije difuzora muzike i aroma, učiniće boravak klijenata još prijatnijim.

Halo Compact može stvoriti emocionalnu i jedinstvenu atmosferu u opuštajućim otvorenim prostorima, sa svojom funkcijom difuzora arome, u kombinaciji sa muzikoterapijom i hromoterapijom.

Zahvaljujući svim svojim wellness funkcijama i jednostavnom načinu postavljanja, biće neophodan i dragocen komad nameštaja koji se može kombinovati sa našim zidovima od himalajske soli kako bi obogatio vaš spa centar.

Halo Compact

Haloterapijom do jačeg imuniteta

Više o Halo Compact

Haloterapija je potpuno prirodna metoda zasnovana na nebulizaciji mikročestica kristalne soli, koja reprodukuje uslove morske sredine, tipično prisutne na plažama. Antibakterijsko i antiinflamatorno dejstvo ovih fizioloških mikročestica jača imuni sistem i eliminiše napetost mišića, stres i sprečava stvaranje fleka, bubuljica i mitisera. Pored toga, slana magla obogaćuje kožu jodom, supstancom koja ubrzava metabolizam i pomaže prirodnom gubitku težine. Svaka strana Himalajske kocke je prekrivena ciglama od himalajske soli i daje važne prednosti haloterapije u kombinaciji sa hromoterapijom.

Čista himalajska so neutrališe elektromagnetne frekvencije i puni molekule vode u prostoriji pozitivnom energijom, pružajući blagotvorno dejstvo protiv nervne napetosti, nesanice, poteškoća u koncentraciji i slobodnih radikala. Redovi svetlosti iza stubova od cigle, kreirani korišćenjem RGB LED sistema osvetljenja, se daljinski kontrolišu, što olakšava praćenje programa hromoterapije.

Specifikacije i dodaci

Hromoterapija
Muzička terapija
Parni mlaz
Kontrola temperature
Aromaterapija

Težina:

200 kg

Napajanje:

230V±10%, 50/60Hz N~

Dubina:

60 cm

Visina:

79.5 cm

Dužina:

80 cm

Galerija slika Halo Compact

Želite Halo Compact za vaš objekat?

Zakažite konsalting sa nama i prepustite stručnom timu kompletnu realizaciju i ugradnju Halo Compact!

Request a Call back