Halo Crystal

Halo Crystal je MULTIFUNKCIONALNI SISTEM koji kombinuje najsavremenije tehnologije grejanja, zdrava svojstva himalajske soli i estetiku i dizajn.

Moderna tehnologija u službi zdravlja

Halo Crystal je kocka od kaljenog stakla koja sadrži čistu himalajsku so. Opremljena je sistemom grejanja, koji je pretvara u SLANU PEĆ, ventilacionim sistemom koji je pretvara u zdrav VAZDUŠNI FILTER, hromoterapijskim sistemom koji transformiše i menja okolinu.

Halo Crystal koja se koristi kao slana peć je prijatan, zdrav, inovativan izvor toplote sa uzbudljivim dizajnom i sugestivnim sistemom hromoterapije. Himalajska so, zagrejana infracrvenim zračenjem, sve više privlači okolni vazduh, oslobađajući ga od štetnih čestica i oslobađajući prirodne mikroelemente u tragovima sadržane u himalajskoj soli. Može se ubaciti u bilo koje okruženje kao dodatni sistem grejanja, prečišćava i jonizuje vazduh, ne troši kiseonik, sanira, opušta. Clima Cube zagreva do 25 kvadratnih metara. Potrošnjom električne energije upravlja sofisticirana elektronika koja poboljšava energetsku efikasnost i kontroliše njenu snagu grejanja. Pogodan displej vam omogućava da podesite temperaturu i proverite status.

Halo Crystal

Prepustite se blagotvornoj himalajskoj soli

Više o Halo Crystal

Halo Crystal se koristi kao FILTER ZA PROČIŠĆAVANJE I JONIZOVANI VAZDUH. U Clima Cube-u aktiviranje ventilacionog sistema dozvoljava ambijentalnom vazduhu da prođe kroz čistu himalajsku so unutar Cube-a, pretvarajući ga u potpuno prirodan i zdrav filter. Himalajska so, prošarana vazduhom, smanjuje koncentraciju buđi i bakterija, ograničava elektrosmog i prečišćava vazduh, čineći sredinu u kojoj živimo zdravijom.

U Halo Crystal-u sofisticirani CROMOTHERAPY sistem sa LED diodama velike snage i niske potrošnje, omogućava izbor boje koja na najbolji način poboljšava životnu sredinu ili ističe providnost i prožimanje ružičaste soli Himalaja. Boja raspršena po okolini, ima hromoterapijski efekat, opušta telo i um, favorizujući blagostanje i meditaciju. Sistemom za promenu boja ili kromo ciklusa upravlja udoban daljinski upravljač.

Potpuno prirodno: unutar Halo Crystal nema lepkova niti bilo kakve vrste hemijskih proizvoda. Veoma je jednostavan za ugradnju, na točkovima je i zbog toga se lako može premeštati iz jednog okruženja u drugo.

Specifikacije i dodaci

Hromoterapija
Kontrola temperature
Ventilacioni sistem za vazdušni filter

Težina:

185 kg

Napajanje:

230V±10%, 50/60Hz N~

Dubina:

73 cm

Visina:

73 cm

Dužina:

73  cm

Galerija slika Halo Crystal

Želite Halo Crystal za vaš objekat?

Zakažite konsalting sa nama i prepustite stručnom timu kompletnu realizaciju i ugradnju Halo Crystal!

Request a Call back