Kompanija Bibis za magazin Daibau – Saveti stručnjaka

  • Bibis Admin
  • Uncategorized
  • Нема коментара

Bibis važi za vodeću kompaniju za SPA i wellness rešenja. Naš stručnjak Aleksandar Đukić i odgovarao je na pitanja novinara magazina Daibau, predstavio kompletnu ponudu i partnere sa kojima sarađujemo, i, naravno, davao brojne savete vezane za ugradnju spa i wellness sadržaja u domu ili objektu poslovanja. Intervju se nalazi u nastavku teksta.

1.Kompanija BIBIS DOO u svojoj bogatoj ponudi ima wellness program, šta izdvajate iz ove ponude?

Pored svih proizvoda koje je firma Bibis patentirala i proizvela, izdvojili bi proizvode za koje je naša kompanija generalni zastupnik za Srbiju i region:

a) Compass pools je australijski brend sa sedištem firme u Slovačkoj koja se bavi proizvodnjom montažnih bazena. Imaju preko 35 godina iskustva u proizvodnji karbonsko-keramičkih bazena. Dokaz besprekornog kvaliteta garantuju materijali od kojih su bazeni napravljeni, to je kompozitni materijal sačinjen od devet različitih slojeva.

b) Iso Italia Group je kompanija sa preko 30 godina iskustva u svetu wellness-a sa sedištem u Veneciji. Njihovo odeljenje za istraživanje i razvoj, koje uključuje tim spa menadžera, dizajnera, arhitekata i tehničara im omogućava da razviju proizvode u skladu sa višestrukim potrebama koje tržište zahteva. U svojoj ponudi imaju masažne i vodene krevete, opremu i nameštaj za slane sobe i mnoštvo inovativnih proizvoda koje distribuiraju širom sveta.

c) USSPA je kompanija koja proizvodi profesionalne prelivne akrilne hidromasažne kade i bazene sa sedištem u Češkoj. Trenutno su jedan od najuspešnih vodećih evropskih proizvođača na tržištu hidromasažnih kada posebno zahvaljujućih visokom kvalitetu proizvodnje, inovativnom dizajnu i profesionalnim veštinama.

2.Šta su to BIO saune?

Bio sauna predstavlja kombinaciju finske i parne saune. Maksimalna temperatura u BiO sauni iznosi 60° dok je vlažnost vazduha između 40-50%. Sauna koristi kombinovanu peć koja u sebi ima integrisan isparivač, u koji dodavanjem aroma i lekovitog bilja stvara potpuno lekoviti ambijent pogodan za sve respiratorne probleme. BiO saune se preporučuju početnicima, deci i starijim osobama jer je temperatura znatno niža nego u finskoj sauni.

3.Kao profesionalac u oblasti projektovanja i izgradnje bazena, koji tip bazena za dvorište preporučujete našim čitateljima, prelivni bazen koji je zbog svog izgleda izuzetno primamljiv ili skimerski bazen i zašto?

Naše dugogodišnje iskustvo je pokazalo da je najbolje rešenje za dvorište skimerski karbonskokeramiči bazen. Pored vrhunskog izgleda i luksuzne završne obrade ono što je posebno kod ovih bazena je to što se montiraju gotovo za nedelju dana od dana početka iskopa.

4.Osim wellness programa i izgradnje, projektovanja i održavanja bazena, za šta još naši čitatelji mogu da kontaktiraju firmu BIBIS DOO?

Ono što nas takođe izdvaja pored svih ostalih proizvoda i za šta budući klijenti mogu da nas kontaktiraju je Swim Spa. To je jedan izvanredan bazen koji može da se koristi tokom cele godine. Ono što ga karakteriše i čini jedinstvenim jeste to što zimi može da greje vodu, a leti u vrelim letnjim danima da je hladi. Takođe poseduje uređaj za protivstrujno plivanje, a u stepeništu ima ugrađene mlaznice za osnovnu hidroterapiju. Ono što ga izdvaja od drugih bazena je to što može da se kombinuje sa jedinstvenim Combi Spa sa kojim ćete formirati vaš savršen kućni wellness centar.

G-din Aleksandar Đukić, BIBIS DOO

Kompletan članak pročitajte na sledećem linku: Kompanija Bibis za magazin Daibau – Saveti stručnjaka

Želite wellness i spa rešenja u Vašem domu?

Kontaktirajte nas putem mejla ili pozivom na broj telefona i mi ćemo odgovoriti na vaša pitanja i nedoumice.

Author: Bibis Admin