Serenity

Vibro-muzički masažni krevet koji prenosi zvuk kroz vaše telo

Simfonija pozitivnih senzacija

Sa inovativnim sistemom zvučnika bez membrane, Serenity je u stanju da stvori zvučnu emisiju preko celog tela korisnika, deli i naizmenično menja tonove i frekvencije, na određenim delovima tela, za emocionalno iskustvo kao nikad do sad. ISO Italia Group, u potrazi za inovacijama, napravila je ovu novu opremu za estetiku, sa vibracionom muzikom, jednostavnu za upotrebu i veoma efikasnu na telu.

Vibracije tela, koje stvara muzički zvuk, najbolji su saveznik za savršenu cirkulaciju krvi, koja se koristi za promociju drenaže tečnosti i toksina. Muzička vibracija, kao i odlično i intenzivno čulno iskustvo, znatno poboljšavaju cirkulaciju krvi. Serenity stvara najbolje uslove za smanjenje fleka i pogoduje većoj apsorpciji proizvoda koji se koriste tokom masaže. Već od prvog tretmana možete primetiti prijatan osećaj poboljšane cirkulacije, sa posledičnom lakoćom celog tela, a posebno nogu. Serenity je u stanju da stimuliše prirodnu energiju i jedinstveno čulo, a može se koristiti sa holističkim aplikacijama kao što su kristali, blato, ulja i specijalni pesak.

Serenity

Holistički tretman za telo i dušu

Više o Serenity masažnom krevetu

Sistem za podizanje (opciono), karakteristika ISO Benessere linije, omogućava pozicioniranje po visini celog aparata, čineći ga udobnim za upotrebu za korisnika i istovremeno pogodnim za potrebe operatera. Dušek od kože, sa unutrašnjom elektronski kontrolisanom temperaturom grejanja, čini Serenity elegantnim, lakim za čišćenje i veoma otpornim. Termostatska kontrola temperature, je završetak, na personalizovan način, za maksimalno opuštanje tela. Integrisani elektronski sistem, omogućava prilagođavanje muzike i boja, kao i mogućnost upravljanja difuzorom i električnim pokretom.

Integrisani sistem hromoterapije, obogaćuje funkcionalnost opreme, čineći je raznovrsnom, sa mogućnošću kreiranja više tretmana.

Specifikacije i dodaci

Hromoterapija
Muzička terapija
Zvuk i vibracija
Kontrola temperature
Aromaterapija

Težina:

Oko 150kg

Napajanje:

230V±10%, 50/60Hz N~

Širina:

205cm

Visina:

70cm / 69-84cm

Dubina:

83cm

Galerija slika Serenity

Želite Serenity masažni krevet u vašem objektu?

Zakažite konsalting sa nama i prepustite stručnom timu kompletnu realizaciju i ugradnju Serenity masažnog kreveta!

Request a Call back