Ekskluzivni partneri

Nature Works

Nature Works je proizvod španskog porekla sa pokrivenošću izvoza širom sveta kroz mrežu distributera prisutnih u ključnim zemljama na pet kontinenata. Više od deset godina Nature Works je jačao svoje međunarodno prisustvo, postajući referenca na tržištu filter medija, poboljšavajući proces filtracije u hiljadama industrijskih i domaćih bazenskih instalacija širom sveta.

To je jedini medij za filtriranje vode koji pruža maksimalne performanse uz kapacitet ponovne upotrebe, uštedu energije, vode i hemijskih proizvoda, kao i sertifikovanu čistoću i potpunu sigurnost tokom instalacije. Bibis je zvanični Nature Works prodavac!

HotSpring

Hot Spring Spas je brend Watkins Wellness®-a, lidera u proizvodima za hidromasažne kade i vodeni fitnes, pionir u industriji koji je deo MASCO Corporation, kompanije Fortune 500. Još od 1978. godine strast za stvaranjem najboljih hidromasažnih kada nije izbledela i može se videti i u modernim spa kolekcijama.

Distribuirane su i podržane od strane mreže prodavaca i servisnih lokacija širom sveta, a svaka zapošljava visoko iskusne predstavnike podrške koji prevazilaze norme kako bi osigurali vaše zadovoljstvo. Odaberite model po svojoj meri uz Bibis!

USSPA

USSPA je porodična kompanija u kojoj se dužnosti upravljanja prenose s generacije na generaciju. Vodeći i prvi češki proizvođač masažnih bazena i jedan od najuspešnijih vodećih evropskih proizvođača zahvaljujući visokoj kvaliteti proizvodnje, inovativnom dizajnu i profesionalnim veštinama. Ulepšajte svoj dom ili objekat poslovanja uz Bibis i USSPA!

Isso Benessere

Sa preko 40 godina iskustva u sektoru wellnessa i lepote, Iso Benessere je italijanska kompanija među svetskim liderima u kreiranju okruženja posvećenog wellnessu i nezi tela, posvećena proizvodnji i distribuciji proizvoda sa najvišim standardima kvaliteta i inovativnim rešenjima za SPA i wellness okruženja.

Pozicionira se kao jedan od najinovativnijih igrača u wellness sektoru i prisutan je u više od 70 zemalja širom sveta. Uz Bibis možete odabrati proizvod po svojoj meri iz opširne ponude rešenja za SPA i Welness okruženja!

Albixon

Osnovana 1985. u Čehoslovačkoj, kompanija Albixon realizovala je preko 30.000 instaliranih bazena i preko 90.000 instaliranih ograda za bazene. Trenutno spada u vodeće proizvođače bazena i ograda za bazene u Evropi. Nabavite najkvalitetnije pokrivače za vaš bazen uz Bibis i Albixon!

CompassPools

Australijska kompanija koja je u Evropi od 2005. godine proizvela preko 20.000 Compass keramičkih bazena u Senecu, Slovačka. Prodaju se u 35 zemalja širom Evrope od strane čak 27 distributera, od kojih je jedan i kompanija Bibis, uz čiju pomoć možete odabrati idealan bazen po svojoj meri.

Doživite jedinstven osećaj plivanja u boji u karbon keramičkim bazenima izrađenim od najkvalitetnijih materijala najveće izdržljivosti!

EOS

Nemačka kompanija sa preko 75 godina istorije koja razvija i gradi tehnologiju sauna više od 50 godina za međunarodno superiorno i luksuzno tržište. Portfolio proizvoda sadrži moderne i visokokvalitetne električne grejače za saune, odgovarajuće kontrole sauna za upotrebu u privatnim i komercijalnim saunama, kao i infracrvenu tehnologiju, opremu za parne sobe i širok spektar dodataka.

Dostupni su u više od 80 zemalja širom sveta, a u Srbiji pronađite najbolje rešenje za vašu saunu uz Bibis!

Aquaform

Kompanija sa tridesetogodišnjim iskustvom, Aquaform, nudi širok spektar tuš glava za privatni i profesionalni wellness sektor. Glave tuša su tanje i nude najviši nivo performansi, kako bi se dodatno optimizovalo wellness iskustvo.

Svaka pojedinačna komponenta je rezultat proizvodnje i razvoja koji je u potpunosti isporučen unutar kompanije i striktno napravljen u Italiji, čime se garantuju najviši standardi kvaliteta i pouzdanosti na tržištu.

Potrebna su vam wellness i spa rešenja?

Kontaktirajte nas putem mejla ili pozivom na broj telefona i mi ćemo rado odgovoriti na vaša pitanja i nedoumice.