SWIM SPA – Privatna oaza za sve hedoniste!

Predstavljamo vam izvanredne hidromasažne bazene koji se mogu koristiti tokom cele godine. Čak i zimi voda će biti topla i neće se zalediti! Uz niske operativne troškove i temperaturu prilagođenu Vašim zahtevima, uživaćete u plivanju u toploj vodi tokom zime, kao i u hladnoj tokom leta.

Uz protivstruje za dovođenje u savršenu formu i besprekorno opuštanje, ručke za vežbe u vodi i stepenice opremljene mlaznicama za osnovnu hidroterapiju.. Još ako se kombinuje sa jedinstvenim CombiIn-om Spa, posedovaćete savršen kućni wellness centar!

Pronađite inspiraciju u našoj galeriji.

USSPA Swim Spa XL

Vanvremenskii dizajn, čiste linije i besprekorna elegancija! Uživajte u bezbrižnom plivanju bez obzira na vremenske prilike i mesto. Opustite se maksimalno i dovedite sebe do savršene forme!

Snažna protivstruja, daljinski upravljač i moderno osvetljenje učiniće ovaj kutak mestom na kojim ćete se ponositi!

USSPA Swim Spa M

Savršen spoj hidromasažne kade i bazena u modernom dizajnu. Uživajte u kutku za plivanje i opuštanje uz prijatno toplu vodu za kupanje na otvorenom tokom cele godine!

Plivanje tokom ledenog dana? Od prvog puta, to će Vam postati omiljena aktivnost!

USSPA Swim Spa LoungeiN

Novi model koji obuhvata najbolje iz celokupne proizvodnje. Odlikuje se nesvakidašnje velikim prostorom i kombinacijom najboljih položaja za idealnu masažu i savršeno opuštanje!

Jedinstveni dizajn LoungeiN-a sa ugrađenim stepenicama je specijalno dizajniran za ukopavanje u zemlju. Upravo zahvaljujući tome, ovaj model se lako se uklapa u bilo koji arhitektonski stil.

USSPA Swim Spa CombiiN

Hidromasažna kada koji će učiniti vaš bazen potpunim! Opustite se nakon sportskih aktivnosti i prepustite se relaksaciji samo na korak od hidromasažnog bazena uz isti dizajn, izvanredan set mlaznica za masažu i apsolutno prekrasan enterijer.

Naši bazeni i CombiiN su savršeni zajedno!

Swim Spa galerija

Želite najbolje rešenje za vaš Swim Spa hidromasažni bazen?

Zakažite konsalting sa nama i prepustite stručnom timu kompletnu realizaciju i ugradnju Swim Spa hidromasažnog bazena!

Request a Call back