Flexy 1

Profesionalni krevet za masaže, estetske tretmane, wellness rituale i opuštanje.

Flexy 1: Elegancija i udobnost masažnih kreveta

Flexy 1 estetski i masažni krevet je idealno rešenje za profesionalce u industriji koji traže svestran, funkcionalan i elegantno dizajniran proizvod. Opremljen sistemima za ručno podešavanje naslona i nogu, ovaj krevet nudi maksimalnu udobnost i za klijenta i za operatera. Izrađen od materijala vrhunskog kvaliteta, Fleksi 1 krevet obezbeđuje dugotrajnu snagu i izdržljivost.

Skai dušek krem boje sa rupom za lice pruža optimalnu udobnost tokom tretmana, omogućavajući klijentu da se potpuno opusti. Pored toga, odvojivi nasloni za ruke i naslon za glavu nude mogućnost prilagođavanja kreveta prema specifičnim potrebama svakog tretmana.

Flexy 1

Flexy 1 – udobnost koja se pamti

Savršeni dodaci za savršen masažni krevet

Još jedna izuzetna karakteristika Flexy 1 kreveta je njegova drvena polica visokog kapaciteta ispod. Ova polica je idealna za odlaganje mašina i svih potrebnih alata za obavljanje raznih masaža i estetskih tretmana. Zahvaljujući ovom praktičnom rešenju, sve će uvek biti na dohvat ruke, organizovano efikasno i lako dostupno tokom radnih sesija.

U zaključku, Flexy 1 estetski i masažni krevet predstavlja savršen izbor za profesionalce koji traže visokokvalitetan, funkcionalan i elegantno dizajniran proizvod. Sa svojim brojnim inovativnim karakteristikama, nudi maksimalnu udobnost i za klijenta i za operatera, obezbeđujući izuzetno iskustvo tretmana. Izaberite krevet Flexy 1 i pružite svojim klijentima neuporediv osećaj blagostanja i opuštanja.

Uključene karakteristike

  • Struktura od dragocenog prirodnog drveta tikovine;
  • Skai dušek krem boje sa rupom za lice;
  • Ručno podešavanje naslona;
  • Ručno podešavanje nogu;
  • Uklonjivi nasloni za ruke i naslon za glavu.

Dostupne opcije

  • Zaštite za spoljne instalacije.

Specifikacije i dodaci

Dužina:

224,60cm (89,22in)

Visina:

69,50cm (27,61in)

Širina:

106cm (42,11in)

Debljina dušeka:

14cm (5,51in)

Maksimalno opterećenje:

200kg

Galerija slika Flexy 1

Želite Flexy 1 masažni sto u vašem objektu?

Zakažite konsalting sa nama i prepustite stručnom timu kompletnu realizaciju i ugradnju Flexy 1 masažnog stola!

Request a Call back