Flag

Dizajnerska ležaljka za wellness centre

Adekvatna podrška u opuštanju celog tela

Dizajnerska ležaljka Flag, sa svojim vijugavim linijama, razvijena je posebno za odmor i praćenje tela u stanju opuštanja, uronjenog u boju. Flag ima čeličnu konstrukciju tretiranu postupkom kataforeze i farbanu prahom otpornim na rđu i na vodu i vlagu, sa umetcima od pleksiglasa za prenos željene boje u okolinu.

Njegov anatomski oslonac za sedenje je tapaciran i od ekološke kože, nealergičan i otporan na mrlje. Flag prati savršenu krivinu, udobna i opuštajuća, dizajnirana za wellness zone, kozmetičke salone, vlažne prostore u banjama i bazenima. Njegove kompaktne dimenzije, sa dužinom od samo 160 cm i širinom od 60 cm, omogućavaju da se lako pozicionira u bilo kom prostoru.

Flag

Oslonite se i odmorite telo i duh

Više o lounge ležaljci Flag

Dizajnerska ležaljka Flag uključuje inovativni RGB sistem osvetljenja sposoban da stvori atmosferu boja koja se može prilagoditi po intenzitetu i za promene ciklusa, tako da ponudi avangardni instrument za hromoterapiju koji se može lako povezati i koordinirati sa drugom hromoterapijom.

Opcioni uređaj za masažu umetnut unutar sedišta može dodatno poboljšati opuštanje i emocije ove fantastične ležaljke. Sve ove karakteristike čine Flag jedinstvenom i idealnom ležaljkom za sve situacije i mesta gde su wellness i relaksacija osnovni.

Specifikacije i dodaci

Hromoterapija
Muzička terapija
Podesivi sistem masaže
Digitalno upravljanje

Težina:

45 kg

Napajanje:

230V±10%, 50/60Hz N~

Širina:

60 cm

Visina:

90 cm

Dužina:

160 cm

Galerija slika Flag

Želite Flag lounge ležaljku u vašem objektu?

Zakažite konsalting sa nama i prepustite stručnom timu kompletnu realizaciju i ugradnju Flag lounge ležaljke!

Request a Call back