Vodeni kreveti 

Doživite neverovatan osećaj gde vaše telo postaje neverovatno lako i jednostavno pluta. Lakoća se širi po celom telu i oslobađa telo i um. Prijatni zvuci i vibracije su harmonični doživljaj za sva čula. Lady spa je manja verzija Termo spa. Ovaj vodeni krevet može biti opremljen sa različitim opcijama. Lady Spa je zbog svojih malih dimenzija posebno pravljen za male prostorije. Vodeni krevet daje neopisiv osećaj bestežinskog stanja. U zavisnosti od opcije koju izaberete , možete uživati i u suvoj masaži sa zvučnim talasima.

Termo Spa vodeni krevet je veoma popularan a dostupan je i model sa svetlosnom terapijom.
Aqua Termo Jet nežno masira vaše telo tako da ste izloženi prijatnom mlazu vode. Aqua Jet tretira 6 zona sa 24 mlaznice. Pozitivni efekti su višestruki. Oslobađa vas tenzije, poboljšava cirkulaciju i metabolizam, stimuliše limfni sistem, smanjuje stres i sl.

Stolovi za vlažnu masažu Alima su sastavni deo naše ponude.
Vichy Tuš daje prijatan i opuštajući osećaj vašem telu.Redovna upotreba ovog tretmana poboljšava cirkulaciju krvi, detoksikaciju i rad unutrašnjih organa. Koža se regeneriše i postaje mekša.Relaksirajući udobni kreveti koji se savršeno uklapaju u svaki enterijer, deo su naše ponude.
Vodeni dušeci samo su još jedan deo opreme koju Vam možemo ponuditi iz našeg asortimana , a na Vama je da odaberete.