Grad Sunca – „Pre i Posle“

Ove sezone Bibis je završio još jedan impresivan projekat u Trebinju, reč je o projektu pod nazivom „Grad Sunca“ koji je najveći Aqua park u regionu. Čitav kompleks prostire se na čak 79.000 kvadratnih metara. Ovaj impozantni objekat raspolaže čak sa šest bazena namenjenih različitim uzrastima sa ukupno 5.000 kvadratnih metara vodenog ogledala. Projekat sadrži sedem velikih tobogana od kojih je jedan adrenalinski – dugačak 200m i visok 21 metar. Velika atrakcija za decu je „spleš safari“ koji ima 18 vrsta vodenih atrakcija i predstavlja pravi raj za decu. Naša kompanija je radila na projektovanju i nabavci Dino parka koji sadrži 15 replika dinosaurusa u pravoj veličini.

Vozite se sa nama

Neverovatna visina, uzbudljiva brzina, akcija na svakom koraku, ovi tobogani će vas ostaviti bez daha. Adrenalinska zavisnost teraće vas da se iznova i izvova spuštate. Izaberite svoj omiljeni tobogana u Akva parku.

Dizajnirajte sami izgled vaše  saune

Naglašene karakteristike drveta, dekorativni kameni zid i dobra rasveta mogu Vam pomoći da pretvorite svoju saunu u pravo remek delo.