Video Vesti

Video Vesti2018-09-10T11:58:15+00:00

Grad Sunca – „Pre i Posle“

Ove sezone Bibis je završio još jedan impresivan projekat u Trebinju, reč je o projektu pod nazivom „Grad Sunca“ koji je najveći Aqua park u regionu. Čitav kompleks prostire se na čak 79.000 kvadratnih metara. Ovaj impozantni objekat raspolaže čak sa šest bazena namenjenih različitim uzrastima sa ukupno 5.000 kvadratnih metara vodenog ogledala. Projekat sadrži sedem velikih tobogana od kojih je jedan adrenalinski – dugačak 200m i visok 21 metar. Velika atrakcija za decu je „spleš safari“ koji ima 18 vrsta vodenih atrakcija i predstavlja pravi raj za decu. Naša kompanija je radila na projektovanju i nabavci Dino parka koji sadrži 15 replika dinosaurusa u pravoj veličini.

Olakšajte čišćenje vašeg bazena

Efikasno čišćenje poda i zidova
Opremljen pametnim pokretnim sistemom, robot pokriva zidove i podove bazena dok sedite i opuštate se. Garantuje optimalno čišćenje zahvaljujući svojoj funkciji četkice, što pomaže brzo uklanjanje ostataka sa površine bazenskih zidova.
Izuzetno lagana za rukovanje, težak svega 5,5 kg, TornaKs ™ RT 3200 je jedan od najlakših robota na tržištu. To znači da je brz, efikasan i jednostavan za rukovanje sa filterom koji se lako čisti.
Da biste olakšali stvari, filteru se može pristupiti sa vrha robota, što vam olakšava čišćenje i pomaže da izbegnete bilo kakav kontakt s oštećenjima.

Vozite se sa nama

Neverovatna visina, uzbudljiva brzina, akcija na svakom koraku, ovi tobogani će vas ostaviti bez daha. Adrenalinska zavisnost teraće vas da se iznova i izvova spuštate. Izaberite svoj omiljeni tobogana u Akva parku.

Dizajnirajte sami izgled vaše  saune

Naglašene karakteristike drveta, dekorativni kameni zid i dobra rasveta mogu Vam pomoći da pretvorite svoju saunu u pravo remek delo.