Koncept slane sobe ili morske klime – kombinacija jonizovanog kiseonika i slane vode napravljen od soli iz Mrtvog mora – proizvodi visoki efekat
klime Mrtvog mora koja izuzetno stimulativno deluje. Ovakva klima omogućava organizmu da se relaksira i umanji stres. Posle samo 20 minuta,
osećaćete se sveže kao da ste bili u šetnji pored morske obale. Morska kllima je idealna simbioza wellnesa i medicinskog wellnesa. Efikasnost
morske klime u pogledu smanjenja stresa je naučno dokazana.

Specijalne prednosti morske klime:

  • Smanjuje stres za samo 20 minuta
  • Energetska dobit kroz koncept kiseonika
  • Efekat protiv starenja
  • Prirodni hemijski sastojci
  • Poboljšava porformanse tela i duha
  • Inovativna tehnologija

Jonizacija:
Vazduh je ponovo čist nakon oluje. Lakše je duboko udisati kraj vodopada ili u njegovoj blizini. Ovaj prirodni fenomen nastaje formiranjem
negativnih jona u atmosferi električnim pražnjenjem. Prašina, bakterije i ostalo se uklanjanju fizičkim putem. Tako da je vazduh uvek čist i svež.
Kao i u mnogim drugim slučajevima, mi samo pratimo zakone prirode. Svaka prostorija sa morskom klimom je prava oaza svežeg vazduha.
Molimo Vas , uđite i opustite se.!
Negativni joni igraju pozitivnu ulogu u klimatskim uslovima. Koliko jona ima u našem okruženju danas?

Iznos negativnih jona po ccm u sekundi:
– Na obali ili u planinana oko 5000*
– Na periferiji ( livade i polja ) cca 700 -1500*
– U parkovima cca 400 – 600*
– Na ulici cca 100 -200*
– Uzatvornim prostorima cca 25 -50*
Sistem morske klime proizvodi oko 5000000*
U uporednim testovima, Sea climate uredjaj uspeo je da smanji opterećenje čestica u sobi od 16m³ za preko 50% u roku od 15 minuta.

Efekat mineralne soli

Mineralne soli su eksplozija života. Čak i najmanji pokret u našem telu kontrolišu soli. Svaka misao, svaki pokret, sve što radimo je pod kontrolom našeg mozga i centralnog nervnog sistema. Nervna vlakna su samo u stanju da proslede impulse kada postoje elementi kao što su kalijum i magnezijum koji su dostupni u mineralnim solima. To su prirodne soli u našem organizmu koje su neophodne za funkcionisanje. Komercijalna so sadrži skoro 100% natrijum hlorida ( NaCl ). Najmanji iznos fluorida ili joda se dodaje. Prirodni minerali nedostaju. Morska klima koristi prvoklasnu so iz Mrtvog mora u svojoj prirodnoj doslednosti.Minerali i mikroelementi ostaju netaknuti.
primer:
kalijum sastava cca 160.000 mg/kg
magnezijum sastava cca 100.000 mg/kg
Ultrazvučni inhalatori morske klime proizvode finu, suvu , slanu, maglu. Koža, kao najveći organ koji diše je u stanju da apsorbuje sve aktivne sastojke.

Efekti kiseonika

Kiseonik je ključna supstanca za sve procese u organizmu. Život kao što znamo je nemoguć bez kiseonika. U nauci je već decenijama poznato da kiseonik ima prirodni efekat protiv starenja, posebno ako je jonizovan. Kiseonik jača imuni sistem i poboljšava fizičke i mentalne performanse. Kiseonik se vezuje za još mnogo drugih pozitivnih karakteristika. Isprobajte morsku klimu i više nećete moći bez nje.
Količina kiseonika u vazduhu je cca 20,94%. U zavisnosti od veličine kabine, morska klima povećava nivo kiseonika do 28%. To znači da je povečanje od cca 35% dodato kroz generatore sa NASA tehnologijom direktno iz okolnog vazduha. dakle, Morska klima je jako ekonomiča i izuzetno efektna.