Sabbia

Masažni krevet sa peskom

Osećaj opuštanja na najlepšoj plaži

Sa profesionalnim masažnim krevetom Sabbia moguće je kombinovati svojstva toplog peska sa masažama koje nam, opuštajući mišiće, pomažu da vežbamo miofascijalno oslobađanje i ručno istezanje, obe dizajnirane da usklade držanje.

Od davnina, peščane kupke su prepoznate kao odlične protiv bolova i upala. Zahvaljujući svom hemijsko-fizičkom sastavu, topli kvarcni pesak zagrejan između 32°C i 40°C – ima pročišćavajuće, dezinfekciono i alkalizujuće dejstvo i opušta mišiće, kosti i zglobove. Ispod čelične kade u kojoj se nalazi pesak, nalazi se savršen sigurnosni i efikasan sistem premaza. Temperatura koju dostiže grejna membrana stvara suvo okruženje koje sprečava stvaranje plesni i bakterija, održavajući stalnu sanitaciju.

Sabbia je obezbeđen kvarcnim peskom i zahvaljujući opcionoj mogućnosti može se transformisati u tri različita spa kreveta. Omogućava zamenu kvarcnog peska himalajskom solju ili vodenim dušekom, potpuno ga transformišući, njegovu funkcionalnost i protokole rada koji se mogu ponuditi kupcu.

Sabbia sa himalajskom solju je u stanju da obnovi ravnotežu tela. Toplota i mikromasaža koju čine njene čestice dodatno olakšavaju njegovu sposobnost interakcije sa klijentom, štaviše, so poprima oblik kupca.

Sabbia

Masaža na pesku

Više o Sabbia masažnom krevetu

Sabbia je profesionalni krevet za masažu koji nudi 3 velike prednosti za krajnje korisnike:

  • Sitna zrna kvarcnog peska vrše stalnu mikromasažu, pesak se prilagođava obliku tela obezbeđujući savršenu površinu za odmor, sa najboljom raspodelom telesne težine temperatura peska opušta mišiće i nervnu napetost, pripremajući telo na najbolji mogući način za bilo koju vrstu tretmana / masaže. Njegov patentirani sistem grejanja je brz i bezbedan i omogućava regulaciju temperature kreveta sa velikom lakoćom.
  • Napredni LED sistem osvetljenja stvara neverovatnu atmosferu u boji koja se može sinhronizovati sa drugom ISO Benessere opremom u prostoriji.
  • Profesionalni masažni krevet Sabbia može biti opremljen električnim sistemom za podizanje koji omogućava operateru da radi na najudobnijoj visini.

Sabbia sa vodenim dušekom stvara seriju „mikrotalasnih pećnica“ dajući kontinuiranu masažu tela koja favorizuje venski povratak i limfnu cirkulaciju. Dušek je napravljen od hipoalergene tkanine i komunikacionih pregrada, kako bi se izbegli dosadni efekti „talasa“.

Specifikacije i dodaci

Hromoterapija
Muzička terapija
Kontrola temperature
Aromaterapija

Težina:

Od 160 Kg do 190 Kg

Napajanje:

230V±10%, 50/60Hz N~

Širina:

92 cm

Visina:

od 68,5 do 83 cm cm

Dužina:

211 cm

Galerija slika Sabbia

Želite Sabbia masažni krevet u vašem objektu?

Zakažite konsalting sa nama i prepustite stručnom timu kompletnu realizaciju i ugradnju Sabbia masažnog kreveta!

Request a Call back