Privatni đakuzi

Hedonizam u vašem domu

Osećajte se relaksirano u udobnosti svog doma uz HotSpring đakuzije.

Highlife, Limelight i Hot Spot kolekcije đakuzija neće vas ostaviti ravnodušnim, jer svojim sadržajem i kvalitetom izrade garantuju relaksaciju i potpuno uživanje.

Pogledajte sve modele u našoj ponudi klikom na njihove nazive ispod, a za detalje o svakom od njih kliknite na dugme HotSpring ponuda

Šta izdvaja HotSpring đakuzije?

Energetska efikasnost

Highlife kolekcija se smatra super energetski efikasnom zbog naprednih funkcija koje ne možete pronaći na drugim mestima.

Silent Flo®

Highlife & Limelife kolekcije poseduju SilentFlo 5000 cirkulacionu pumpu, koja tiho i neprekidno sprovodi vodu i tako troši manje energije nego sijalica od 40 vati.

FiberCor®

Limelight kolekcija & Hot Spot spa poseduju Fibercor izolaciju, koja u potpunosti izoluje đakuzi i to 4 puta bolje od standardne izolacione pene.

Upotpunite doživljaj uz HotSpring spa dodatke

Pripremite se za potpuno hedonističko iskustvo koje možete obezbediti uz različite dodatke za đakuzi, Osvetljenje u više boja, fontane i vodopadi, kao i bežični Bluetooth® audio i video garantuju zabavu i relaksaciju.

Pored toga, naša ponuda dodataka uključuje sve od stepenica i suncobrana do sredstava za održavanje i negu đakuzija. Svi dodaci su dizajnirani tako da maksimalno upotpune vaše uživanje.

Celu ponudu možete pogledati klikom na dugme ispod.

Realizovani projekti privatnih đakuzija

Želite najbolje rešenje za vaš privatni đakuzi?

Zakažite konsalting sa nama i prepustite stručnom timu kompletnu realizaciju i ugradnju privatnog đakuzija!

Request a Call back