Physis

Masažni krevet uronjen u boju

Masažni krevet koji se prilagođava korisniku

Novi masažni krevet ISO Benessere linije za SPA tretmane i masaže je u stanju da se istakne svojim suštinskim i elegantnim dizajnom, visokim nivoom udobnosti i efektom suspenzije na obojenom svetlu koji stvara uzbudljivu atmosferu u celoj kabini. Visoku udobnost Physis-a garantuju njegova veličina i mekoća višeslojnog dušeka od 10 cm, kao i podešavanje položaja kreveta. Visina je potpuno podesiva pomoću dva motora i daske za pedale, kako bi se pomoglo u svim segmentima tretmana .

Physis

Udobnost svakog segmenta

Više o Physis masažnom krevetu

Nasloni za ledja i noge su ručno podesivi. Sistem grejanja celog dušeka obezbeđuje dalji prijatan osećaj opuštanja. Struktura i sastav Physis-a čine njegovo održavanje i čišćenje brzim i lakim. Rupa za lice povećava udobnost klijenta u ležećem položaju koji može potpuno opustiti mišiće ramena i vrata.

RGB LED osvetljena drvena podloga daje korisniku osećaj da lebdi na svetlosti. Napredni sistem hromoterapije Physis-a je u stanju da ispuni kabinu atmosferom punom emotivnog dodira. Na kraju, praktičan odeljak za odlaganje sa električnom utičnicom unutra, omogućuje povezivanje sa drugom opremom.

Specifikacije i dodaci

Hromoterapija
Digitalno upravljanje
Kontrola temperature

Težina:

280 Kg

Napajanje:

230V±10%, 50/60Hz N~

Širina:

80 cm

Visina:

85 cm

Dužina:

200 cm

Galerija slika Physis

Želite Physis masažni krevet u vašem objektu?

Zakažite konsalting sa nama i prepustite stručnom timu kompletnu realizaciju i ugradnju Physis masažnog kreveta!

Request a Call back