Musa

Profesionalni krevet za masaže, estetske tretmane, wellness rituale, fizioterapiju i relaksaciju.

Profesionalni Krevet Musa: Vrhunski Dizajn i Prilagodljivost

Profesionalni krevet Musa predstavlja svestrano i kvalitetno rešenje za wellness profesionalce kao što su masažni terapeuti, estetičari, fizioterapeuti i relaksanti.

Odlikuje ga moderan i elegantan dizajn, ovaj krevet je dizajniran da pruži vrhunsko iskustvo tretmana. Sa svoja 4 motora omogućava elektronsko podešavanje visine kreveta, nagiba dušeka za podizanje platforme, kao i nagiba naslona i nogu. Ova fleksibilnost omogućava prilagođavanje kreveta različitim potrebama i profesionalaca i klijenata, obezbeđujući optimalan položaj tokom tretmana.

Udoban PU i vinil dušek, u delikatnoj boji slonovače, pruža udobnu podršku tokom tretmana. Dodatno, krevet je opremljen rupom za lice kako bi se klijentu omogućilo da se udobno opusti u ležećem položaju tokom tretmana lica. Osnova kreveta je napravljena od visokokvalitetnog drveta, obrađenog sa otvorenim porama, pružajući vrhunsku snagu i izdržljivost.

Musa

Visokokvalitetno lečenje: Musa – Vaš najbolji izbor

Praktičan Dizajn za Profesionalce: Musa masažni krevet

Dizajn Musa kreveta takođe uzima u obzir praktične potrebe profesionalaca. Baza je opremljena odeljcima posebno dizajniranim za smeštaj opreme, peškira i svih potrebnih materijala tokom tretmana. Ovaj organizacioni sistem omogućava da sve bude na dohvat ruke, povećavajući efikasnost profesionalaca tokom radnih sesija.

Musa predstavlja idealan izbor za one koji žele da ponude visokokvalitetno iskustvo lečenja. Sa svojim modernim dizajnom, naprednom funkcionalnošću i vrhunskim materijalima, ovaj krevet se ističe svojom svestranošću i pouzdanošću. Izaberite Musa krevet i pružite svojim klijentima nezaboravno iskustvo tretmana.

Uključene karakteristike

  • Elektronsko podešavanje visine;
  • Elektronsko podešavanje nagiba dušeka;
  • Elektronsko podešavanje naslona;
  • Elektronsko podešavanje nogu;
  • Dušek od PU i vinila boje slonovače sa rupom na licu;
  • Daljinski upravljač za upravljanje kretanjem;
  • Police za opremu i peškir.

Specifikacije i dodaci

Dužina:

205cm (80,70in)

Visina:

min. 68,50cm – mak. 92,50cm (26,96in – 36,41in)

Širina:

80,50cm (31,69in)

Debljina dušeka:

16cm (6,29in)

Maksimalni kapacitet:

200kg

Galerija slika Musa

Želite Musa masažni sto u vašem objektu?

Zakažite konsalting sa nama i prepustite stručnom timu kompletnu realizaciju i ugradnju Musa masažnog stola!

Request a Call back