Lys

3 u 1 wellness krevet za beskonačne i nezaboravne tretmane i masaže

Tri kreveta u jednom

Lys je wellness krevet 3 u 1 za tretmane i masaže, novitet iz ISO Benessere koji može da kombinuje jednostavnu i čistu liniju sa svom raznovrsnošću tri kreveta u jednom.

Lys se isporučuje sa vodenim dušekom, ali zahvaljujući sistemu lakog povezivanja, omogućava zamenu vodenog dušeka sa himalajskom ružičastom soli ili kvarcnim peskom, potpuno menjajući njegovu funkcionalnost i predložene tretmane. Njegov vodeni dušek je hipoalergen i proučavan je u pregradama spojenim da bi se izbegli dosadni efekti „talasa“. Svaki mali pokret kupca na vodi stvara seriju „mikrotalasnih pećnica“ koje pružaju kontinuiranu masažu na telu, promovišući venski povratak i cirkulaciju limfe.

Lys sa ružičastom himalajskom soli je pogodan za obnavljanje ravnoteže tela i zahvaljujući toploti koja se oslobađa, pojačava mikromasažu koju praktikuje granulometrija soli i njene brojne prednosti.

Lys

Inovativni sistem za kompletno opuštanje

Više o Lys masažnom krevetu

Lys sa kvarcnim peskom opušta telo stvarajući osećaj blagostanja koji uključuje različite tretmane. Vrući kvarcni pesak od 32° do 40° koji se nalazi unutra, zahvaljujući svom hemijsko-fizičkom sastavu, deluje ne samo na čišćenje, dezinfekciju i alkalizaciju, već i na opuštanje mišića, kostiju i zglobova.

Lys je wellness krevet 3 u 1 za tretmane i masaže opremljen patentiranim, brzim, bezbednim i lako podesivim sistemom grejanja. Njegove kvadratne linije, mrežaste i minimalne čine ga jedinstvenim i, u isto vreme, izuzetno stabilnim. Njegov drveni okvir karakteriše ploča od pleksiglasa koja okružuje masažni krevet i, preko daljinskog upravljača, osvetljava okolinu za šarmantnu i prijatnu atmosferu u kabini. I održavanje i čišćenje su veoma laki.

Specifikacije i dodaci

Hromoterapija
Kontrola temperature
Aromaterapija

Težina:

112 kg

Napajanje:

230V±10%, 50/60Hz N~

Širina:

84 cm

Visina:

78 cm

Dužina:

200 cm

Galerija slika Lys

Želite Lys masažni krevet u vašem objektu?

Zakažite konsalting sa nama i prepustite stručnom timu kompletnu realizaciju i ugradnju Lys masažnog kreveta!

Request a Call back