Lympha

Hamam sto za novi koncept vlažnih tretmana

Budućnost vodenih tretmana je stigla

Inovacija znači ponovo otkriti kulturno poreklo blagostanja i predložiti ih u novom obliku, s obzirom na potrebe savremenog društva. U okviru ovog okvira, ISO Benessere predstavlja Lympha, kao reinterpretaciju gobektašı, koja integriše vodu sa tehnologijom.

Lympha ima pametnu grejnu, osvetljenu i električno nagnutu ploču umesto tradicionalnog mermernog nosača za dublju udobnost klijenta i operatera.

Lympha

Opuštajuće dejstvo vode

Više o Lympha masažnom stolu

„Koncept počinje od srca hamam kulture, što nije klasično tursko kupatilo, koje se široko koristi u wellness centrima, već emocionalno putovanje“. Lympha je ritual niza tretmana, spajajući toplo i hladno okruženje. Od suštinskog značaja je i priprema tela, uma i duše da budu spremni da istraže ova emocionalna iskustva.

Lympha predstavlja esencijalnu opremu za vlažne prostore, notorno najvažniji izvor za one koji ulažu u Wellness. Lympha hvali svetlost i boju kao sastavni deo tretmana hamama ISO Benessere i uključuje sva čula gosta u krešendo punih emocija. Oštrica vode upotpuniće masažu, poput laganog milovanja po telu.

Specifikacije i dodaci

Hromoterapija
Parni mlaz
Kontrola temperature
Aromaterapija

Težina:

180 kg

Napajanje:

230V±10%, 50/60Hz N~

Širina:

100 cm

Visina:

82 cm

Dužina:

226 cm

Galerija slika Lympha

Želite Lympha masažni sto u vašem objektu?

Zakažite konsalting sa nama i prepustite stručnom timu kompletnu realizaciju i ugradnju Lympha masažnog stola!

Request a Call back