Elysium

Professional krevet za spa sa hromoterapijom

Opuštanje u boji

Elysium je profesionalni krevet Iso Benessere-a za Spa i masažne tretmane. Moderan dizajn, visoka udobnost i efekat LED svetla, stvaraju emocionalnu atmosferu u celoj prostoriji.

Udobnost Elysium-a pružaju dimenzije njegovog mekog dušeka debljine 10 cm i praktičan sistem podešavanja sa 3 motora – pomeranje stola nagore i nadole i pomeranje sedišta – Svi motori se isporučuju sa osnovnom verzijom.

Elysium

Udobnost na najvišem nivou

Više o Elysium masažnom krevetu

Daljinski upravljač podešava zadnju stranu, visinu i stranu nogu dušeka, izabrane pozicije se mogu sačuvati za ponovnu upotrebu. Sistem grejanja dušeka nudi prijatno opuštanje. Čišćenje i održavanje su laki zahvaljujući svojoj strukturi i dizajnu. Mekani oblici zaobljene rupe za lice čine položaj ležeći još udobnijim, gost može u potpunosti opustiti mišiće vrata i ramena.

LED RGB svetlosni efekat okružuje okvir i daje ideju da ležite dok lebdite na bojama. Inovativni sistem hromoterapije stvara atmosferu koja uključuje sva čula. Kabina se može obogatiti dodatkom kao što je naš CORNER LUKS, pogodan za zidove ili plafone.

Specifikacije i dodaci

Hromoterapija
Kontrola temperature

Težina:

Oko 200kg

Napajanje:

230V±10%, 50/60Hz N~

Dužina:

200cm

Visina:

93.5.5cm

Širina:

80cm

Galerija slika Elysium

Želite Elysium masažni krevet u vašem objektu?

Zakažite konsalting sa nama i prepustite stručnom timu kompletnu realizaciju i ugradnju Elysium masažnog kreveta!

Request a Call back