Elysium Link

Usklađen i profesionalan krevet

Praktičan masažni krevet

Elysium Link je masažni krevet za „skladištenje“ tretmana, ima prenosivu otvorenu fioku i podesivu stolicu, sa udobnim tapaciranim sedištem. Centralni deo je zatvoreni prostor, koji može da sadrži sve korisne uređaje, losione i ulja za tretmane.

Elysium Link

Sve nadohvat ruke

Više o Elysium Link masažnom krevetu

Velikodušne dimenzije mekog dušeka, koji je 10 cm debljine, prednji otvor i sistem podešavanja sa 3 motora – sto se kreće gore-dole i položaj sedišta – daju Elysium Link-u visok komfor. Osnovna verzija dolazi sa dva motora, a jedan je na zahtev. Daljinski upravljač podešava zadnju stranu, visinu i stranu nogu dušeka i pozicije se mogu sačuvati za ponovnu upotrebu. Sistem grejanja dušeka (na zahtev) omogućava prijatno opuštanje. Čišćenje i održavanje su veoma laki i brzi zahvaljujući strukturi i dizajnu ovog kreveta.

LED RGB svetlosni efekat kroz zastakljene trake od pleksiglasa koje okružuju okvir, stvaraju osećaj lebdenja na bojama. Inovativni sistem hromoterapije stvara atmosferu koja uključuje sva čula. Kabina se može obogatiti dodatkom CORNER LUKSURI, stuba od pleksiglasa u kombinaciji sa stubovima za masažu sa odgovarajućim nameštajem koji se može postaviti na zid ili plafon.

Specifikacije i dodaci

Hromoterapija
Kontrola temperature

Težina:

Oko 280kg

Napajanje:

230V±10%, 50/60Hz N~

Dužina:

200cm

Visina:

93.5cm

Širina:

80cm

Galerija slika Elysium Link

Želite Elysium Link masažni krevet u vašem objektu?

Zakažite konsalting sa nama i prepustite stručnom timu kompletnu realizaciju i ugradnju Elysium Link masažnog kreveta!

Request a Call back