Crystals

Wellness krevet sa himalajskom soli

Relaksacija uz blagotvorne kristale

Masažni krevet sa kristalima himalajske soli je krevet koji operateru nudi razne mogućnosti u pogledu upotrebe (masaža, relaksacija, mršavljenje).

Crystals je prvi wellness krevet kreiran tako da kupci leže na kristalima himalajske soli. Potpuno jedinstven, nudi fantastičan osećaj opuštanja i garantuje sve prednosti haloterapije. Himalajska so, koja je potpuno prirodna, bez aditiva i zagađivača, bogata je prirodnim supstancama, ima izuzetno visoke bioenergetske vrednosti i sadrži sve minerale i elemente u tragovima koji su potrebni ljudskom telu.

Crystals reprodukuje uslove morske sredine: u stvari, sadrži 150 kg soli koja se može zagrejati na temperaturu između 32°C i 40°C, u zavisnosti od metode i programa koji se koristi.

Kada je okružena sa 30 cigli soli koje počivaju na sistemu LED osvetljenja visokog intenziteta, tako da se hromoterapija može koristiti u kombinaciji sa haloterapijom. Pojačano hromoterapijsko osvetljenje, ravnomerno raspoređeno po celom perimetru kreveta, potpuno obavija korisnika. Osvetljenje upotpunjuje harmoniju sredine u kojoj se nalazi krevet, stvarajući tačke svetlosti ispod kristala do poda.

Crystals

Efekat morskog okruženja

Više o Crystals masažnom krevetu

Cigle od kristalne soli neutrališu elektromagnetne frekvencije prisutne u okolini i vazduh dobija pozitivan naboj sa blagotvornim dejstvom protiv nervne napetosti, nesanice, poteškoća u koncentraciji i slobodnih radikala.

Temperatura koju dostiže grejna membrana stvara suvo okruženje unutar Crystal masažnog kreveta, koje sprečava stvaranje buđi i bakterija, održavajući stalnu sanitaciju.

Za osobe koje koriste masažu, Crystals nudi izvanredne prednosti:

  • Mala zrna soli čine stalnu mikromasažu na telu korisnika
  • So se oblikuje na telu korisnika. Na ovaj način nudi savršenu površinu za ležanje, sa najboljom raspodelom telesne težine
  • Temperatura soli oslobađa jone stvarajući efekat aerosola, opušta mišićnu i nervnu napetost korisnika, takođe ima drenažne i dekongestivne efekte i pomaže u jačanju imunološkog sistema

Specifikacije i dodaci

Hromoterapija
Muzička terapija
Kontrola temperature
Aromaterapija

Težina:

160kg / 190kg

Napajanje:

230V±10%, 50/60Hz N~

Dužina:

212cm

Visina:

68.5cm / 81cm

Širina:

92cm

Galerija slika Crystals

Želite Crystals masažni krevet u vašem objektu?

Zakažite konsalting sa nama i prepustite stručnom timu kompletnu realizaciju i ugradnju Crystals masažnog kreveta!

Request a Call back