Balnea

Termalni krevet za masaže

Ceo spa centar u jednom masažnom krevetu

Termalni krevet za masaže Balnea je polifunkcionalni krevet koji može ponuditi beskonačne mogućnosti upotrebe (parno kupatilo, masaža, hromoterapija u kombinaciji sa muzikoterapijom).

Mirisno parno kupatilo Balnea, daje operateru mogućnost primene ulja, blata, algi i kozmetike optimizujući kontakt sa kožom i njihovo prodiranje.

Korišćenjem 4 jednostavna nosača koja se mogu ukloniti, Balnea se za nekoliko sekundi transformiše u termo krevet ili krevet za masažu. Ako se koristi za masaže, Balnea se može opremiti vodoodbojnim dušekom ili vodenim dušekom.

Radna ploča klijenta, napravljena od morskog drveta, je električno podesiva da se lako promeni iz horizontalnog položaja u oblik ležaljke.

Balnea

Beskonačne mogućnosti upotrebe

Više o Balnea masažnom krevetu

Termalni krevet za masažu Balnea ima opcioni električni sistem za podizanje koji omogućava operateru da radi na najudobnijoj visini i omogućava klijentima da s lakoćom ustaju i silaze iz kreveta. Važan LED sistem osvetljenja stvara prijatnu igru svetla od vrha kreveta do dna i ispod kreveta gde elegantna polica za poslužavnik od pleksiglasa služi kao polica za odlaganje. Termoregulisani mikser za slavine i ručni tuš sa ugradnom slavinom za vodu omogućavaju operateru da lako očisti radne ploče, kao i da ispere telo klijenta na kraju sesije.

Rezervoar za sakupljanje napravljen je od čelika, lak je za održavanje i aseptičan je. Muzika i boje Balnea masažnog kreveta mogu se povezati sa ostalim proizvodima i dodacima Iso Benessere linije kako bi se stvorilo jedinstveno okruženje.

Specifikacije i dodaci

Hromoterapija
Muzička terapija
Parni mlaz
Kontrola temperature
Aromaterapija

Težina:

250kg / 300kg

Napajanje:

230V±10%, 50/60Hz N~

Dužina:

219cm

Visina:

89cm / 134cm

Širina:

93cm

Galerija slika Balnea

Želite Balnea masažni krevet u vašem objektu?

Zakažite konsalting sa nama i prepustite stručnom timu kompletnu realizaciju i ugradnju Balnea masažnog kreveta!

Request a Call back