Alia

Opuštajući krevet sa hromoterapijom pogodan za sve potrebe dekompresije, nudi potpunu mentalnu i fizičku relaksaciju

Najlepša završnica svakog tretmana

Budući da je zona za opuštanje suštinski i inkluzivni deo wellness programa, Alia je savršena oprema za srednji ili završni korak tokom bilo kog tretmana, kako bi se izbrisali efekti stresa i anksioznosti, ublažavajući fizički i mentalni stres. Alia nudi jedinstveno emocionalno iskustvo, okruženo bojama i toplinom. Alia je dostupna u tri različite verzije: sa vodenim dušekom, sa ispunom od himalajske soli ili kvarcnog peska.

Alia sa vodenim dušekom

Alia, sa svojim hipoalergenim vodenim dušekom, kroz svaki lagani pokret kupca generiše seriju mikrotalasa koji deluju na telo kao kontinuirana masaža, stimulišući cirkulaciju limfe i krvi.

Alia sa ružičastom himalajskom soli

Alia, u ovoj verziji je tretman za rebalans organizma. Toplota i mikro-masaža soli poboljšavaju blagodeti ovog prirodnog mineralnog elementa.

Alia sa kvarcnim peskom

Kvarcni pesak ima opuštajuću moć. Zahvaljujući svom hemijsko-fizičkom sastavu, topli kvarc od 32° do 40°C ima dezinfekciono i alkalizirajuće dejstvo i oslobađa mišiće, kosti i zglobove.

Alia

Ležaljka za potpunu relaksaciju

Više o lounge ležaljci Alia

Alia je opremljena naprednim RGB sistemom osvetljenja sa daljinskim upravljačem, boje i svetla dolaze iz kreveta i osvetljavaju okolinu. Bezbedan i brz ugrađen sistem grejanja omogućava podešavanje željene temperature, prema opcionom izboru (vodeni dušek, so ili pesak). Sistem sinhronizacije boja je dostupan sa svom ISO Benessere opremom.

Specifikacije i dodaci

Hromoterapija
Kontrola temperature

Težina:

135kg

Napajanje:

230V±10%, 50/60Hz N~

Dužina:

198.5cm

Visina:

51.5cm

Širina:

83.5cm

Galerija slika Alia

Želite Alia lounge ležaljku u vašem objektu?

Zakažite konsalting sa nama i prepustite stručnom timu kompletnu realizaciju i ugradnju Alia lounge ležaljke!

Request a Call back