Acua

Krevet za masažu parom

Opuštanje vodenom parom

Parni masažni krevet Acua je multifunkcionalni aparat koji operaterima nudi razne mogućnosti u pogledu upotrebe (parno kupatilo, škotski tuš, masaža, hromoterapija i muzička terapija) čime se maksimizira zarada u kabini.

Para koju proizvodi Acua može se obogatiti i aromatizovati eteričnim uljima. Mala nadstrešnica garantuje brzo zasićenje bez ikakvog kontakta sa kožom korisnika i osvetljena je bojom odabranom u odabranom programu hromoterapije.

Acua ležaljka je podeljena na četiri dela tako da je kupac uvek stabilan i nikada ne klizi. Štaviše, naslon se može podesiti električno. Čvrsta i otporna, drvena struktura može se prekriti jednom od prostirki od priloženog antialergijskog materijala.

Škotski tuš u sklopivom nosaču proizvodi trenutnu promenu temperature. Na kraju tretmana nema neprijatnog kapanja iz tuša. Posebni protokoli o upotrebi saglasni su sa naizmeničnim mlazovima termoregulisane tople vode i hladne vode na sobnoj temperaturi. Škotski tuš se može koristiti čak i tokom ciklusa pare.

Acua

Škotski tuš za maksimalnu relaksaciju

Više o Acua masažnom krevetu

Hromoterapija sa ciklusima boja koji se mogu prilagoditi i programirati da budu usklađeni sa drugim funkcijama, kao što su ciklusi pare ili muzička terapija. RGB svetla su svuda; na dnu kreveta, na nosaču mlaznice i ispod površine za podršku korisnika.

Muzička terapija se kontroliše pomoću SD kartice koja se nalazi u blizini kontrolne konzole prilagođene korisniku gde je moguće memorisati muzičke numere i kombinovati ih sa programima hromoterapije. Muzika dolazi iz zvučnika postavljenih u krevet za parnu masažu.

Acua nudi BESKRAJAN broj tretmana; parne kupke, tretmani blatom, terapija kamenjem, oblozi sa algama, tretmani glinom, piling gomage tretman , škotski tuš, masaže u kombinaciji sa hromoterapijom i muzikoterapijom i još mnogo, mnogo tretmana.

Specifikacije i dodaci

Hromoterapija
Muzička terapija
Parni mlaz
Kontrola temperature
Aromaterapija

Težina:

250kg / 300kg

Napajanje:

230V±10%, 50/60Hz N~

Dužina:

227,8cm

Visina:

161cm / 176cm

Širina:

93cm

Galerija slika Acua

Želite Acua masažni krevet u vašem objektu?

Zakažite konsalting sa nama i prepustite stručnom timu kompletnu realizaciju i ugradnju Acua masažnog kreveta!

Request a Call back