U ovim prostorima vlada prava zimska klima.Tamo ćete naći pravi sneg i led. Okrepljujući led pećina ima za cilj da se ohladimo i osvežimo posle saune. Ledena pećina je izuzetno efikasna za telo, podstiče cirkulaciju , jača metabolizam.

Kombinacija toplo-hladno, dovodi do širenja i skupljanja krvnih sudova.

Koristi se uz ili za zamenu umesto hladnog bazena nakon upotrebe saune. Zadržavanje u ledenoj sobi je par minuta.

Tretman se može kombinovati sa infuzijom slane magle i esencijalnim solima.

Temperatura: 3 °C – 5 °C

Toplo i hladno, dva kontrasta koji su uvek bili atraktivni. Kao i svetlost i tama. Okruženje puno kontrasta je uvek bilo okruženje puno
stimulacija.Zdravlje, blagostanje i lepota pogoduju toplim kupkama kao što su saune ili parna kupatila. Toplina se oseća ugodnije od hladnoće.
Zato je važno da se obezbedi adekvatno hlađenje za goste i klijente.

Naši uredjaji proizvode ledene pahulje i mogu se uklopiti u svaki enterijer.Postoje samostojeći,ugradni i nadgradni aparati. Svi Eis tornjevi opremljeni su sa kvalitetnim ledomatima sa pahuljicama sa različitim kapacitetima . Svaki Eis toranj je opremljen sa stand-by automatskim režimom. Senzor kontrole nivoa leda u posudi, zaustavlja proizvodnju kada je posuda puna i automatski se pali kada je posuda prazna. Trudimo se da uz najbolju uslugu uvek iznađemo i najbolje rešenje na polju profesionalnih ledomata.