Iskusite tuširanje koje utiče na sva vaša čula. WDT Showervision – od sada i u Bibis ponudi!

  • Bibis Admin
  • Uncategorized
  • Нема коментара

Showervision je novi tip tuševa doživljaja – luksuzni tuševi koji vam reprodukuju zvuk, miris, sliku i dodir! Danas doživite tuširanje na plaži, uz tropske kapi kiše, sutradan uz šum vodopada, ili ipak uz maglu? Aromatizovane kapljice vode, u kombinaciji sa zvučnim i svetlosnim efektima utiču na relaksaciju uma u skladu sa vašim željama! Zvuči neverovatno, zar ne? U daljem tekstu saznajte kako to Showervision funkcioniše, i na koji način će podići tuširanje na viši nivo!

Odaberite neki od tri programa i prepustite se uživanju! Tropska aromatizovana kiša, magloviti planinski potoci ili tuširanje pod vodopadom? Osetite na svojoj koži kapljice tropske kiše, u vazduhu neverovatnu aromu, a boje pred očima će vam se smenjivati u zavisnosti od odabranog programa – crvena, zelena ili plava!

Showervision se može koristiti bilo gde – od privatnih ekskluzivnih kuća, pa sve do luksuznih hotela i predstavlja jedinstvenu atrakciju doživljaja! Kontaktirajte nas i zakažite sastanak sa našim timom ukoliko želite da saznate više o ovom jedinstvenom proizvodu!

Želite da postanete korisnik Showervision tuševa?

Kontaktirajte nas putem mejla ili pozivom na broj telefona, a mi ćemo se pobrinuti za instalaciju i montiranje.

Author: Bibis Admin