Voda ,svetsko igralište broj jedan!

Voda poseduje izuzetno veliki uticaj na nas tako što konstantno menja svoju boju,raspoloženje i formu.

Akva park je prostor sa velikim idejama i dizajnerskim inovacijama ,atrakcijama koje su pogodne za sve starosne grupacije. Idealna destinacija za porodičnu zabavu i jedno od najposećenijih mesta kada je u pitanju zabava.

Svaki uspešan akva park zahteva mnogo više od jednostavnog projektovanja.U samoj konstruktivnosti i dizajnu akva parka potrebno je u startu uneti mnogo više elemenat akoji nisu na prvi pogled uočljivi,pravna sigurnost, apsolutna bezbednost korisnika,mehanički i hidraulički sistemi i jedan od najvažnijih a to je interakcija posetilaca sa vodom.

Za naše klijente izradjujemo kompletan konsalting servis ,od master plana do najstinijh detalja uz obavezan nadzor i prisutnost na objektu od samog početka do komplet završetka projekta.Uvek smo na usluzi da zajedno sa vama razvijemo veliki projekat i ideju sa najkvalitetnijim proizvodima i servisom.

Naši klijenti imaju benefit maksimalne uštede pri investiciji uz maksimalan servis i non stop koordinaciju svih učesnika u projektu.Naš zajednički interes je da omogućimo budućim korisnicima nezaboravan doživljaj.Za to je potrebno iskustvo kao i detaljna indetifikacija sa samom lokacijom.Varijacijom ponudjenih atrakcija,dečijim atrakcijama,safarijem i dino parkom upotpunjujemo jednu dobru poslovnu investiciju.

Pored klasičnih akva parkova gde preovladjuju razne vrste vodenih atrakcija postoje i akva parkovi koji su orijentisani i na Spa programe .Oni imaju mnogo više wellness atrakcija kao što su razne vrste sauna, hamama,slanih soba, parnih kupatila…Sa uključenim Spa sadržajima akva park postaje atrakcija interesantna cele godine a ne samo u letnjem periodu.

Visoka očekivanja sa kratkim rokovima
Lokacija : GRAD SUNCA, TREBINJE
Otvoren : Jul 2017
Veličina :  9ha
Naše učešće u projektu : prostorno planiranje, dizajn . projektovanje i nadzor, komplet tobogani i atrakcije, dino park, dečije igraonice, komplet svi wellness sadržaji,zatvoreni bazen, sportski tereni,fitness program,opremanje kompleksa nameštajem i opremom za ugostiteljstvo.

Projekti